office

We onderschatten dit misschien wel teveel. Zaken doen is naast een goed product of goede dienst ook gebaseerd op de juiste uitstraling, beleving en sentiment.
Deze uitstraling en beleving kun jij samen met ons creëren en op een hoger plan brengen. Ontvang je regelmatig klanten in bijvoorbeeld de ontvangsthal of in die ene belangrijke vergaderruimte, maar ontbreekt de juiste uitstraling? Wij kunnen je helpen!
Neem contact met ons op en wij maken geheel en vrijblijvend een eerste ontwerp. Bij ons ben je aan het juiste adres!

spiegellampen

De trots van ons bedrijf, handcrafted, design, absoluut sfeer verhogend en een ware eye-catcher in jou zaak. Met onze spiegellampen kun jij jou identiteit of jou gewenste uitstraling zichtbaar maken voor iedere klant. Is het je eigen logo, of wil je laten zien wat je producten zijn? Onze design spiegellampen maken het verschil. Leverbaar in diverse formaten voor een betaalbare prijs. Twijfel niet en neem contact met ons op.

buitenreclame

Je identiteit is uitermate belangrijk en dat wil je graag zichtbaar en herkenbaar aanwezig hebben, overdag maar natuurlijk ook als het donker is. Met onze lichtreclame zorgen we daar voor. Onze ontwerpen zijn afgestemd op jou, jou doel en natuurlijk jou omgeving. Design, beleving en uitstraling! Neem contact met ons op en wij maken geheel en vrijblijvend een eerste ontwerp. Dus wil je iets anders, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Toffe onderzetters voor een personeelsfeest?

Ook klaar met de standaard papieren waardebonnen wat eigenlijk een leuk cadeauartikel hoort te zijn? PVH Design maakt voor u gave en her te gebruiken houten onderzetters of waardebonnen. Net even iets extra’s en dat voor een lage prijs!

Opener met eigen logo

Leuk om in je zaak te verkopen, als relatiegeschenk en natuurlijk voor eigen gebruik!

nog meer snoepgoed?

Daar werken we op dit moment knoerhard aan! Dus hou ons in de gaten!
Kun je niet wachten? Neem dan gewoon ff contact met ons op, dan komt het vast wel goed!