horeca

Uitstraling! Dat is waar het om draait. Met op maat ontworpen projecten brengen wij uw horecagelegenheid op een hoger plan. Een goede uitstraling verstevigt het ‘brandgevoel’ bij de bezoeker. Uitgangspunt hierbij is het oproepen van een wow-gevoel, en de algehele beleving opstuwen naar een hoger niveau!

Hoe doen we dat? Nee, niet de standaard dingen, maar daar gaan we met je over in gesprek. We zullen een voor jou passend concept presenteren, geheel vrijblijvend natuurlijk. Kijk naar ons portfolio voor wat indrukken.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het leveren van belevingsgerichte artikelen voor uw horecagelegenheid. Denk hierbij aan wijnglazen met daarop uw logo als maatvoering, houten design viltjes, openers, snackplankjes of super leuke duurzame houten waardebonnen.

spiegellampen

De trots van ons bedrijf, handcrafted, design, absoluut sfeer verhogend en een ware eye-catcher in jou zaak. Met onze spiegellampen kun jij jou identiteit of jou gewenste uitstraling zichtbaar maken voor iedere klant. Is het je eigen logo, een biermerk, een muzikale stroming, een bepaalde artiest, oude reclame of een combinatie hiervan? Onze design spiegellampen maken het verschil. Leverbaar in diverse formaten voor een betaalbare prijs. Twijfel niet en neem contact met ons op.

buitenreclame

Je identiteit is uitermate belangrijk en dat wil je graag zichtbaar en herkenbaar aanwezig hebben, overdag maar natuurlijk ook als het donker is. Met onze lichtreclame zorgen we daar voor. Onze ontwerpen zijn afgestemd op jou, jou doel en natuurlijk jou omgeving. Design, beleving en uitstraling! Neem contact met ons op en wij maken geheel en vrijblijvend een eerste ontwerp. Dus wil je iets anders, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

wijnglazen

Je klant intens laten genieten van een lekker hapje en een smaakvolle wijn, dat is al beleving. Maak deze beleving compleet met een wijnglas voorzien van jou logo of ontwerp. We plaatsen het logo of ontwerp dusdanig op het wijnglas zodat dit dienst doet als maatvoering voor het schenken. Eindelijk ben je af van het te weinig maar vooral ook te veel schenken van wijn. Kortom, deze kleine investering heb je zo terug verdiend.

borrelplankjes

Houten of leistenen borrelplankjes voorzien van lekkere hapjes om van te smullen. Je klanten kijken er bewust naar en genieten met volle teugen. Een belangrijk moment, dus maak ook hier de beleving compleet met jouw logo of ontwerp.

Duurzame houten waardebonnen

Ook klaar met de standaard papieren waardebonnen wat eigenlijk een leuk cadeauartikel hoort te zijn? PVH Design maakt voor u gave en her te gebruiken houten waardebonnen. Net even iets extra’s en dat voor een lage prijs!

Opener met eigen logo

Leuk om in je zaak te verkopen, als giveaway en natuurlijk voor eigen gebruik!

nog meer snoepgoed?

Daar werken we op dit moment knoerhard aan! Dus hou ons in de gaten!
Kun je niet wachten? Neem dan gewoon ff contact met ons op, dan komt het vast wel goed!